luni, 18 aprilie 2011

Antrenament Full-Body pentru incepatori


Majoritatea celor care încep antrenamentul cu greutăţi, indiferent de vârstă, fac acest lucru pentru că au în minte o imagine a unui culturist şi dorinţa de a-şi modela corpul spre a arăta cât mai aproape de modelul său.
Zis şi făcut! La scurt timp după luarea deciziei, nerăbdător, începătorul se prezintă într-o sală de forţă cu gânduri mari şi mult entuziasm. Aici începătorul vede o mulţime de oameni executând diferite exerciţii care mai de care mai greu de înţeles şi probabil de făcut luând în considerare greutăţile imense care se vehiculează prin jur.
Continuarea articolului o găsiţi în linkul de mai jos: 
http://www.bodybuilding-fitness.ro/antrenament/antrenament-full-body-pentru-incepatori/

2 comentarii:

Sam310 spunea...

Excelent articol. Cam cat timp ar trebui urmat antrenamentul inainte de impartirea pe grupe musculare/zi. Va multumesc pentru raspuns.

Lukian spunea...

Incepatorul, in urma antrenamentului full-body care poate dura intre 2 si 5 sapt in functie de varsta, conditia fizica si pregatirea individuala, va trece la un program care va imparti intreg corpul in 2 zile de antrenament cu concentrarea pe exercitiile de baza, complementar cate 1 exercitiu de izolare la grupele mici si un volum total de serii mediu-redus.

Trimiteți un comentariu