duminică, 10 aprilie 2011

Introducere in culturism cu Arnold Schwarzenegger


Pentru a arata ca un culturist trebuie să te antrenezi asemenea unui culturist. Există sportivi care au o masă musculară remarcabilă: gimnaşti, luptători, rugbişti, însă doar culturiştii au forme proporţionate, grupe musculare dezvoltate uniform şi în egala masură, simetrie, densitate si separare musculară, care le sunt necesare pentru a participa la competiţii de nivel inalt.

Daca vrei să arăţi asemenea unui culturist, sau doreşti doar să ai un corp mai bine dezvoltat dar apropiat de structura unui culturist, va trebui să înveţi şi să iţi perfecţionezi technicile specifice de antrenament care sunt caracteristice culturismului. 

Continuarea articolului o găsiţi în linkul de mai jos: 

http://www.bodybuilding-fitness.ro/antrenament/introducere-in-culturism/

4 comentarii:

Lukian spunea...

Nu va sfiiti sa lasati si cate un comentariu sau o intrebare.

Anonim spunea...

Care sunt principiile fundamentale?

Lukian spunea...

Principiile fundamentale reprezinta o cunoastere buna a anatomiei corpului uman, grupe musculare, insertii, tendoane, articulatii si ligamente pentru a putea intelege ce grupe musculare sunt lucrate la fiecare exercitiu. Un alt principiu fundamental este reprezentat de invatarea executiei corecte. Alte informatii de baza sunt: cunoasterea modului de a compune un program de antrenament corespunzator nevoilor si nivelului de pregatire al sportivului. In domeniul alimentatiei sunt o gramada de informatii pe care le consider de baza si fara de care chiar nu ai habar ce faci.
O intrebare buna care insa necesita mult spatiu pentru a fi raspunsa si pe aceasta cale gasesc util sa iti raspund printr-un articol detaliat cat se poate de curand.

Anonim spunea...

Iti multumesc foarte mult pentru raspuns,si astept cu nerabdare acel articol.

Trimiteți un comentariu